מי שפיר שבוע 24 עזרה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/12/2017 | 13:10 | מאת: עוגמת נפש

אני בשבוע 24 בסקירה השנייה התגלה כי לעובר כליה אחת ללא הרחבת אגן הרופא שלי הפנה אותי לייעוץ גנטי חוץ מלהסביר לי את הסיכונים בבדיקה לא קיבלתי הכוונה לפי מה שהבנתי בשבועות שלי לא הכי ממולץ לבצע אותה כי יש חשש לאובדן העובר מחכה כרגע לאוטרסטונד מכוון לכליה ודרכי השתן וכמובן לנפרולוג ילדים האם יש לקחת את הסיכון ולבצע את מי השפיר או לוותר כי כול שאר הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין בחרדות כבר כמה שבועות אשמח לקבל מענה

שלום, בתצעי את בדיקת האולטראסאונד והיעוץ. במידה ויוחלט שיש צורך בדיקור מי שפיר - אפשר יהיה לדחות אותו לשבוע 32 על מנת להמנע מהפלה. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה