אולטרסאונד תלת מימד של עובר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/11/2017 | 19:06 | מאת: לינור

היי ערב טוב, רציתי לשאול , אני בשבוע 29 ועשו לי פעם ראשונה אולטרסאונד תלת מימד, ופעם ראשונה שאני רואה את תווי הפנים, האמת שזה מלחיץ , רציתי לדעת האם ככה יראה העובר ? בדיוק כמו בתמונה? עד כמה זה אמיתי ומשקף את העובר באמת?ועד כמה זה אמין? אשמח לתשובה , תודה רבה.

שלום, לא להלחץ. תמונת התלת מימד מושפעת מהזוית בה נלקחה והפרעות של איברים סמוכים ולכן לפעמים מאוד ודמה למציאות ולעיתים קרובות מאוד מעוותת את המציאות. דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה