חודשיים וחצי אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

19/09/2017 | 23:38 | מאת: יעל

שלום אני בת 35 יש לי בן מתוק בן שנתיים.ולצערי אני עברתי הפסקת הריון בשבוע 18 עקב מומים קשים מאוד.עברתי ניתוח גרידה ואני לאחר שבוע בייצתי.לאחר מכן המחזור לא הגיע אחרי חודש היה לי פתאום מחזור חלש מאוד והצבע היה שחור חום.הוא נמשך יום ונעלם.היום אני כבר חודשיים וחצי ושוב הגיע מחזור ליום וחצי שחור חום...אני עברתי בדיקות של אולטרסאונד הכל תקין לפי המנתח.השאלה שלי האם המחזור תקין? אם בכלל זה מחזור ? מתי זה כבר יותר מדיי זמן איחור של מחזור אחרי גרידה? האם יש לדאוג?

שלום, לא יכול לדעת אם זה מחזור או לא אבל יכול לקחת גם שלושה חודשים עד הופעת המחזור,. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה