חד כיליה אחרי סקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

18/08/2017 | 13:36 | מאת: מירי

עשיתי סקירה מוקדמת(שבוע16) ואובחן כחסר כיליה בצד ימין הרופא החליט שעוד שבועיים נבוא שוב אולי נראה את זה א.האם יש סיכוי שנראה בהמשך ? ב.מה ההשלכות אם ח"ו באמת אין כיליה ?

שלום, יתכן וההדגמה לא הייתה אופטימלית ולכן הבודק ביקש בדיקה חוזרת (לגא יודע - צריך לשאול אותו). אם באמת אין כליה - היא לא תצמח. יש אנשים שנולדים עם כליה אחת או שמאבדים/תורמים כליה ואין שום בעיה התפתחותית או תפקודית, זאת במידה ולא נמצא ממא חריג אחר. בברכה דר' יוסי הר-טוב

06/12/2017 | 13:14 | מאת: אמא מודאגת

היי גם לי התגלה העובר בסקירה השנייה כליה אחת אשמח לדעת אם לא אכפת לך האם שלחו אותך לבצע מי שפיר

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה