דימום לא פוסק חודש מהתקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/08/2017 | 19:58 | מאת: דייאנה

שלום. אני בת 22 והתקנתי התקן תוך רחמי של ג'נס לפני חודש .לא הייתי בהריון מעולם. חשוב לציין שהמחזור שלי לא היה סדיר אף פעם . לא קיבלתי מחזור עדין מאז ההתקנה. ואני כבר חודש מדממת, לפעמים יש כאבים חזקים ו לפעמים זה ניגובים של דם. רוב הכאבים החזקים הם אחרי קיום יחסים עם הבן זוג. לבן זוג יש הרבה מעל הממוצע.. ככה שאין ספק שהוא מגיע ו אפילו עובר את ההתקן. הוא מרגיש ממש את הפלסטיק ולא את החוטים שבקצה לפעמים זה אפילו כואב בזמן החדירה. אני חוששת שהוא מגיע להתקן ופוצע לי את הרחם . או שאולי זה הריון חוץ רחמי... אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אשמח לעזרה .תודה

שלום, לא אמורים להרגיש את ההתקן (רק את הוט). כדא י לפנות לרופא המטפל על מנת לבדוק אם ההתקן לא זז ממקומו. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה