שק הריון שלא נצפה בשבוע 6

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/01/2017 | 21:56 | מאת: מרים

שלום, אתמול הלכתי לעשות בדיקת אולטרסאונד בידיעה שאני בשבוע 6. הרופא לא ראה שום דבר וגם לא מחוץ לרחם, ואמר שכנראה היה ביוץ מאוחר וההריון צעיר ולכן לא רואים שום דבר באולטרסאונד .. היום הלכתי לעשות בדיקת דם והבטא 1225 .. הגיוני שמספר הכפיל את עצמו מאתמול? מתי ללכת שוב לאולטרסאונד והאם יש ממה לחשוש?

שלום, הבדיקה שביצעת יכולה להתאים להריון תקין צעיר שעדיין לא נראה בבדיקת US. ממליץ לבצע בדיקה נוספת כעבור שבוע בערך. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה