כאב כמה חודשים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/12/2015 | 23:11 | מאת: היי

עשיתי טיפול שורש לפני ארבעה חודשים וחצי בשתי שיניים צמודות. את המבנה והכתר הזמני עשיתי לפני חודש. ואני עדיין בלי כתר קבוע. מאתמול אני מרגישה כאבים ולחץ בחניכיים באזור הזה. יכול להיות ששוב יש דלקת שלפני חודש לא היתה? בהרכבה של המבנה והכתר הזמני הרופא אמר שהכל בסדר.

היי משמע שישנה בעיה אבל כדי לאבחן צריך בשיקה וצילום . יכול להיות דלקת חניכיים מהכתר(לחץ מקומי שלו ) יכול להיות שהדלק חזרה ויכול להיות שהתפתח סדק בשורש . תפני בהקדם לרופא שטיפל או למומחה לטיפולי שורש ליעוץ הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש