שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

03/11/2015 | 20:01 | מאת: שירה

ואודה על תשובה כנה (: איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ? לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ? לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

שירה שלום אמון ברופא הוא אחד הדברים החשובים ביותר והוא בסיס לטיפול מתאים למטופל . אני תמיד מעדיפה תמיד מטופל שיוצא מנקודת הנחה שתכנית הטיפול שלי מבוססת אך ורק על טובתו וצרכיו ולא על אג'נדה כלכלית או אחרת . אני מעדיפה מטופל שבדק והשווה והגיע למסקנה שאני הרופאה המתאימה ושזו תכנית הטיפול המתאימה , על פני מישהו שעובר את הטיפול תוך חשדנות וחוסר אמון . עצתי לך לכי בדקי ושאלי את כל השאלות לפני שהתחלת . בהצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש