אבצס/מורסה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/10/2015 | 00:24 | מאת: לילך

יש לי הרגשה שבעקבות טיפול שורש שכנראה אצטרך התחיל לי אבצס /מורסה ברווח את יכול להגיד האם זה הגיוני כי זה רווח גדול ואיך מזהים ושהמברשת נגעה במקום טיפה ירד דם האם זה מחשיד לזה?

דנית שלום אבסס מתאפין בכאב חריף נפיחות והפרשת מוגלה. לפי מה שאת מתארת מדובר יותר על דלקת חניכיים באזור . אולי הסתימה הזמנית לוחצת או שהרווח המאפשר דחיסת מזון בין השיניים והתפתחות הדלקת . גשי לרופא על מנת לפתוג את העניין ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש