עששת תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/10/2015 | 22:23 | מאת: גאיה

בקשר למה שהסברת לגבי הריח לא מרגישה ריח רע אלה רק טעם בפה רע ומר בגלל זה שאלתי מה זה אומר לגבי העששת האם זה אומר שהיא בצורה מאוד גדולה גם בגלל הטעם שיש בפה וגם בגלל כל הסימפטומים האחרים אזכיר שוב : כאב אחרי קר/חם , כאב ספונטנים , כאב בלעיסה , כאב במקומות מסויימים בשן הזו בצחצוח למרות שהבץסיבים מאוד דקים , והתחילו לי גם יותר כאבי ראש משהיו לי ומרות בפה (זה אפילו קורה אחרי צחצוח שיניים) מה זה עומר על הטעם והאם העששת מאוד השתלטה כבר למרות שלא מעיר בלילה וללא הרגשת דופק אבל יש ימים שכבר לוקחת כדורים להרגעה. מדובר בשן קדמית עליונה. תודה וחג שמח.

גאיה שלום ריח וטעם הם " בני משפחה " כך שכל מה שאמרתי על ריח נכון לגבי טעם . כנראה שהחור גדל ואת אכן זקוקה לטיפול שורש אך לא ניתן לענות על השאלה במדוייק בדיון תיאורטי וחובה לבצע בדיקה וצילום כדי לשלול דברים נוספים . הרבה בריאות Sר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש