טיפול שורש המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/09/2015 | 11:51 | מאת: מורן

היום שנגעתי באצבע היתה לי כאב/רגישות מה שלא קרה שנגעתי בשן אחרת האם אומר שהעששת מתפתחת במהירות עכשיו וכנראה כבר אין מנוס מטיפול שורש? והמוזר שהגירוי היה קצת אחרי שלא נגעתי וזה מוזר מה זה אומר והאם בחודש זה יכול להחמיר בהרבה וגם האם לא טיפול שורש יכול להציק מאוד או שהסיכוי לכך קטן במיוחד שלפעמים ממש מציק ונמשך מעבר לכמה שניות אחרי הגירוי ויש שעות ומקרים שבכלל לא.

מורן שלום ללא ספק מדובר בטיפול שורש . כדאי לפחות לקבל עזרה ראשונה כדי שהכאב החזק שעלול להגיע לא יתקוף אותך בהפתעה . הרבה בריאות ד "ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש