מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/09/2015 | 20:30 | מאת: מוריה

שלום. עברתי טיפול שורש אצל מומחה בשן אחורית בלסת עליונה. אין לי כאבים באזור השן אבל יש לי כאבים חזקים איפה שקיבלתי זריקה (התנפח לי שם ונהיה סגול ומדלדל). וגם גדלה לי גולה לבנה בחניכיים מתחת לשן אחורית תחתונה שמאוד כואבת (שן שמקבילה לשן שעשתה טיפול שורש). אני בקושי פותחת את הפה מכאבים. האם זה תופעות סבירות? או שיש סיכוי שהגולה אומרת שצריך טיפול שורש גם בשן למטה? השבוע אני צריכה לעשות מבנה לשן- רציתי לדעת האם זה כואב? והאם זה מצריך הרדמה? ערב טוב

שלום כאב ונפיחות מקומית אחרי הרדמה הם לא דבר נדיר ולרב גם המקרים הכואבים ביותר חולפים תוך שבוע. הגולה אכן מעידה על צורך בטחפול. כנראה טיפול שורש, אך רק בעזרת בדיקה וצילום ניתן לקבוע מה הטיפול . מבנה כמו שכבר נוכחת לדעת הוא לא דבר כואב . הרבה בריאות ושנה טובה ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש