טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/07/2015 | 20:45 | מאת: דנה

עשו לי טיפול שורש בשן . הכאבים מתחילים לדרוך אבל לא לגמרי המקום עוד רגיש במיוחד בטעות אם אני בטעות אוכלת אפילו טיפה בצד הזה אפילו אם רך או סתם תנועה עם הפה או צחצוח שיניים האם זה הגיוני ? והאם במצב כזה אני יכולה כבר לעשות טיפול שיננית וגם להמשיך כבר למבנה במיוחד שרגיש מאוד ואם לא תוך כמה זמן כדאי עוד לחכות עד שבטוח יהיה ניתן (אני 3 ימים אחרי הטיפול). אני פוחת שאם יעשה עכשיו טיפול אם המקום רגיש זה יפגע מה דעתך כדאי לדחות ואם כן בכמה זמן?

דנה שלום לא היתי דוחה את השיננית אבל מבנה בהחלט כדאי להמתין עוד מספר ימים . גם כי זה לא נעים לעבור כך טיפול וגם לודא שאין בעיה בשן. בסך הכל אין מה לדאוג. כאבים אחרי טיפול שורש הוא דבר מאוד שכיח והוא מופיע גם בטיפולי שורש מצויינים הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש