טיפול שורש כן או לא?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/07/2015 | 12:37 | מאת: נעמה

יש לי שבר בשן(זו שן טוחנת עליונה , שנעשה בה בעבר סתימה) אמרו שנמתין טיפה בגלל בעיה אחרת בפה שלא יכולים לטפל בשבר ונראה אם צריך טיפול שורש או לא. עכשיו הבעיה נפתרה אבל הכאב של השבר בשן ממשיכים וכאבים הרבה פעמים חזקים ומעל שבועיים וחצי בערך האם זה אומר שיצטרכו לעשות טיפולמשורש ואין מנוס כי חשבו אולי יש סיכוי והכאבים ייעלמו אבל ממש לא מה לפי דעתך יהיה הפתרון?

שלום כאב מתמשך אכן מוביל למחשבה שמדובר בטיפול שורש .מצד שני צריך לבדוק איזה סוג של כאב זה , מה מצב החניכיים, האם ניתן להחליף סתימה בסתימה טובה יותר? רק אחרי שעונים על כל השאלות ניתן יהיה לגבש תכנית טיפול אופטימלית. בהצלחה ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש