גולה בחניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/05/2015 | 00:23 | מאת: שני

שלום. הרופא קבע שאני צריכה טיפול שורש ובינתיים הביא לי אנטיביוטיקה- מוקסיפן. כבר עברו ארבעה ימים מאז שהתחלתי לקחת והכאבים בשן לא עוברים והתפשטו לחניכיים- למרות שנאמר לי שהכאבים אמורים לעבור אחרי יומיים. בנוסף גם גדלה לי גולה בחניכיים שמעל השן הבעייתית, הגולה אדומה, רכה ומאוד כואבת במיוחד כשלוחצים עליה. מה זה יכול להיות? ומה יכולה להיות הסיבה שהשן שלי לא מגיבה לאנטיביוטיקה? האם זה בסדר לחכות שהכאבים יעברו ואז ללכת לטיפול? תודה רבה

שני שלום הגולה היא אבצס שלא הגיב לאנטיביוטיקה . אם עדיין נפוח וכואב כדאי להחליף את האטיביוטיקה למשהו חזק יותר בהתיעצות עם הרופא . הסבל שלך לא מעיד על ההמשך , אחרי שהכאבים ירגעו אפשר לעשות טיפול שורש מוצלח . בהצלחה ד"ר דבורקין

28/08/2018 | 01:35 | מאת: הו

הי רציתי לשאול אני אחרי טיפול שורש לקחתי אנטביוטיקה הרבה זמן ועדין נשאר לי בפנים החניכיים הרגשה של גוש לא רך וגולה כמי שהיא תיארה יותר בכיון של גוש פנימי שכנעע ולא נראה והימים האלה ניהיה לי לחץ והקרנה באוזן .. בכללי אין כאבים . מה זה מכול להיות?

מנהל פורום טיפולי שורש