עזרה תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

07/05/2015 | 20:16 | מאת: נעמה

הלכתי לבדיקה והוחלט לתת לי צילומי מקביליות של כל הפה מכיון שבזמן האחרון כל פעם קורה לי משהו עם שן אחר למרות שלא רואים במבט או בצילום ושאלתי היא כזאת : רציתי לשאול מה ההבדל בין הצילומי מקביליות ששולחים אותי לבין צילום נשך במרפאה במדויקות ובמה שרואים בצילום , מבחינת דלקות, חניכיים ועששת?

נעמה שלום צילום נשך תפקידו ל הראות כותרות של שיניים וכך הוא מדגים חורים. בצורה טובה ומראה גם סימנים למחלת חניכיים בצוקה כללית מאוד . סטטוס מקביליות , מדגים בצורה מפורטת את האנטומיה של השיניים והשורשים , דלקות בסב חוד השורש, ואת ההתקדמות המדוייקת של מחלת החניכיים מקוה שההסבר עושה סדר שבת שלום

מנהל פורום טיפולי שורש