שן לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/03/2015 | 16:01 | מאת: שרון

בתי בת ה- 10 נחבלה לפני 3 חודשים בשן הקדמית. שן זו בתחילה היתה רגישה לבדיקת קור שעשה הרופא. בשתי הבדיקות האחרונות כבר לא הורגשה רגישות. בנוסף השן קיבלה גוון אפרפר. בעקבות כך הומלץ לבצע בשן טיפול שורש. אני חוששת מפעולה זו במידה ויש עוד סיכוי להציל את השן.. אשמח לשמוע את דעתכם.

הי שרון אבדן הרגישות לקר ושינוי הצבע מרמזים על אבדן חיותו של מך השן (החלק החי בשן ) ולכן קרוב לודאי שהאבחנה ותכנית הטיפול שנקבעו ע"י הרופא שלך הולמים את המצב . חשוב למהר ולטפל שכן השהיה של הטיפול יכולים לעלות במחיר השן הרבה בריאות ובהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש