סתימת שורש זמנית

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/12/2007 | 08:37 | מאת: עינב

עעשיתי טפול שורש וסתימת שורש זמנית לפני שמונה חודשים., יש בעיה בשן ואולי צריך לעקור אותה אך זה לא בטוח ולכן לא נעשה מבנה וכתר האם סתימה זמנית כל כך הרבה זמן יכולה לסכן ולפגוע בטיפול השורש עצמו כי הסתימה חזקה ולשן לא קרה כלום. תודה רבה

18/12/2007 | 21:48 | מאת: ד"ר גיא וולק

עינב שלום סתימה זמנית גם אם היא נראית חזקה, היא עדיין זמנית ולא יכולה להעניק הגנה לשן לאורך זמן, ויש סיכון לחדירת חיידקים וזיהום מחדש של תעלות השורש. יש לקבל בהקדם חוות דעת של רופא לטיפולי שורש לגבי עתידה של השן, וזאת לאחר בדיקה יסודית וצילום רנטגן. בהצלחה ואיחולי החלמה.

מנהל פורום טיפולי שורש