כאבים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/01/2015 | 09:23 | מאת: דנה

עברו 5 ימים אחרי טיפול שורש , ועדיין יש כאבים האם זה נורמלי ? והכאבים קצת יותר אפילו אחרי שאני אוכלת או שותה יכול להיות וכמה זמן הכאבים יכולים להמשך עוד , והאם שהיו כאבים ובעייה איזה זמן מה כלומר חודש-חודשיים לפני הטיפול ולפעמים חזקים משפיע על ההחלמה , ועוד שאלה ברגע שאני אמורה לעבור למבנה האם בשלב זה מסירים את הסתימה הזמנית ואת שאריות הסתימה שהיו שרואים לפני הסתימה הזמנית והאם זה גם יכול להיות שמוסיף לחץ / כאב?

דנה שלום שאריות הסתימה לא אמורות להפעיל לחץ ולתרום לכאב . שתיה בפרוש לא אמורה לעורר כאב בשן שעברה טפול שורש . כאבים אחרי טיפול שורש מאופיינים ברגישות ללעיסה וכאב ספונטני שלא קשור לאוכל שתיה או שינוי תנוחה , והוא מגיב בדרך כלל למשככי כאבים . העובדה שהיו כאבים לפני הטיפול כן יכולה להשפיע לרעה על משך ועוצמת הכאבים אחרי הטיפול . אם בשבוע זה לא חלה שום הטבה הייתי מציעה לך לפנות שוב אל המרפאה ,שם עשית את טיפול השורש . הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש