טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/01/2015 | 17:10 | מאת: גאיה

אמורים להוציא לי סתימת אמלגם לצורך טיפול שורש , שמעתי שזה פעולה לא רגילה וקצת מסובכת בגלל שזאת סתימת אמלגם (רעילה) האם זה נכון ואיך הולך התהליך והאם בגלל שגם מוציאים את הסתימה תהליך הטיפול שורש ארוך יותר? והאם במידה והכאבים קצת יחריפו האם יוכלו לעשות את הטיפול בדלקת שקצת פעילה כי לא נתנו כרגע אנטביוטיקה והאם בדרך כלל נהוג אם לא נתנו לפני לתת אחרי אנטביוטיקה?

גאיה שלום אין מורכבות מיוחדת בהוצאת סתימת אמלגם לטובת טיפול שורש. הרופא בוחר לקדוח דרך הסתימה או להוציאה באופן מלא הכל לפי המקרה ונוחותו האישית. לא ברור לי מה את מגדירה כדלקת פעילה . בעקרון אנטיביוטיקה נותנים לפני טיפול כאשר ישנה נפיחות באזור השן . במהלך הטיפול אם רופא מגלה הפרשת מוגלה מתוך השן הוא גם כן ישקול מתן אנטיביוטיקה, שכן גם כאן לא בכל המקרים יש צורך. הרבה בריאות ד"ר דבורקין.

10/01/2015 | 22:58 | מאת: גאיה

אבל אם ממשיכים למבנה וכתר במצב כזה בדרך כלל נהוג להוציא את הסתימה?

מנהל פורום טיפולי שורש