סתימה וכאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

03/01/2015 | 10:01 | מאת: עדי

לפני שבועיים בוצע החלפת סתימה לבנה בשן קדמית.כבר לאחר הטיפול נוצרה רגישות לקור בעת צחצוח.המצב לא משתפר.האם יתכן שהסתימה לא אוטמת את החור?האם טיפול שורש מחוייב המציאות בשלב זה?

שלום עדי רגישות שמופיע לאחר החלפת סתימה הינה מצב שכיח, ולא בהכרח מוביל לטיפול שורש. החלפת סתימה בדרך כלל מובילה לסתימה עמוקה יותר מהסתימה הראשונית, כלומר הסתימה קרובה יותר לעצב שנמצא בתוך השן, ומגרה אותו לכאב. בהנחה שהרופא שלך עשה עבודה טובה , והסתימה כן אוטמת היטב את השן, צריך לחכות מספר שבועות והרגישות ברב המקרים תחלוף. הרבה בריאות .ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש