גירוי כרוני

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/01/2015 | 22:44 | מאת: שרית

ישכרוניים לי כנראה גירוימכרוני בסתימה לבנה עמוקה שמטריפה אותי מכאבים ובגלל שלא רואים כלום מחשידה לבעיה זו מה זה באמת הגירוי הכרוני הזה והאם הפתרון באמת זה טיפולמשורש?

שרית שלום לא ברור לי מה הגדרת כגרוי כרוני. אם המגובר הוא ברגישות בלעיסה בשן שקיבלה סתימה לבנה לאחרונה ניתן או להמתין מעט ואולי הכאב יחלוף או להחליפה בסתימה אחרת ( אמלגם או לבנה עם שכבת בידוד מתחת) . במידה וקיים כאב ספונטני קבוע בעוצמה גבוהה וכאבים לחום קיים סיכוי שהמצב בלתי הפיך ויש צורך בטיפול שורש.

מנהל פורום טיפולי שורש