סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/12/2014 | 22:36 | מאת: גלי

האםצזה נכון שסתמיותה לבנות הרבה פעמים נהרסות בהרבה יותר מכ סופות והופכות לטיפול שורש במיוחד בטוחות?

גלי שלום בעבר סתימות לבנות היו עשויות מחומרים שחיקים וחלשים והקישור שלהן לשן היה מאוד רופף ולכן הן היו " מתבלות " מהר יותר ומתנתקות יותר ולכן גם שכיחות טיפולי השורש היה גבוה יותר בעקבות זאת. כיום ישנם חומרים ברמה גבוהה משמעותית. שימוש בחומרים עדכניים יחד הקפדה של הרופא על הוראות היצרן יכולות להביא לתוצאות טובות וארוכות טווח .

מנהל פורום טיפולי שורש