רגישות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/12/2014 | 11:24 | מאת: רגישות

עניתי לך מדובר בשן 37 עליה יש סתימה לבנה . מה דעתך כדאי לעשות לנסות לחכות ולראות אם יחמיר לאור העובדה שלא רואים כלום לא בבדיקה ולא בצילום?

הי שירה חשבתי שמדובר בשן עליונה ואז ניתן היה לחשוד בסינוסים אבל לא במקרה שלך. באופן כללי נשמע שהשן דורשת טיפול שורש אך האם מייד או להמתין מעט זו החלטה קלינית שחייבת להעשות לאחר בדיקה יסודית ושלא ניתן להגיע אליה במסגרת הפורום הזה. כל שנותר לי הוא להציע לך להגיע ליעוץ ולאחל לך הרבה בריאות

20/12/2014 | 19:11 | מאת: שירה

נראה לי שאחכה כי ההיתי וכרגע לא מצאו כלוםמוחבל להרוס שן אם יתברר שזו רגישות בסוף? ואם לא כמה זמן בערך עד שבטוחים וכאבים יכולים להחריף האם שבועות או חודשים? במיוחד במצב שכרגע לאנרואים כלום לא הצילום ולא בבדיקה.

מנהל פורום טיפולי שורש