טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/12/2014 | 11:56 | מאת: סיגל

מהם התסמינים של הכאבים בצורך בטיפול שורש מי הקל אל הכבד? אני חטשבת שאני צריכה יש לי כאבים ועדיין לא בטוחה שזה זה.

סיגל שלום כאב שמצריך טיפול שורש מאופיין ברגישות גבוהה מאוד ומתמשכת ( כדקה) לגרוי של משהו קר ברמה שאפילו מי ברז בינם גרוי בלתי נסבל. בשלב מסויים יכולה להתווסף לכך רגישות לחום. כאב בלעיסה על השן ולניקוש. בשלב מסויים יכול להתפתח כאב ספונטני חזק שלא תלוי בגרוי חיצוני ולא תמיד עובר עם משכך כאבים. זהו הסדר הקלאסי אך קיימים מקרים בהם מדלגים על שלב

המשך לעיתים יופיע שלב הכאבים הספונטניים מבלי שהקדימו אותם כאבים חזקים לקר . מקווה שתשובתי בולמת את צפיותיך אל תהססי לפנות שוב

מנהל פורום טיפולי שורש