טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/12/2014 | 14:14 | מאת: טלי

האם כאבים בנקודה מסויימת שנוגעת עם משהו קצת יותר חד , מצחצוח או אכילה בנגיעה שם בשן מרגישה רגישות גדולה ואפילו כאב , האם מצב כזה בדרך כלל מצריך טיפול שורש ? ממש כאילו הכאב שנוגעת בנקודה הספציפית שם מקפיץ אותי לאיזה כמה שניות? וחוץ מזה הכאב שכואב ברגיל נמשך אפילו שעות?

טלי שלום קיימות מספר בעיות דנטליות שיובילו לתחושה כזאת . הכאב החד שאת מתארת מתאים לכאב עצבי בשן ויכול לנבוע מחור בשן , מפגם בסתימה , מסדק בכותרת / בשורש . לא בכל המצבים תצטרכי טיפול שורש אבל על מנת לקבוע מה נדרש יש לפנות לרופא .כאב מתמשך יותר מכוון לטיפול שורש אך לא בהכרח . עדיף לפנות לרופא בהקדם, כי בעיה שהיום ניתן לפתור אותה בסתימה בעוד חודש עלולה כבר לדרוש טיפול שורש . בהצלחה והרבה בריאות . ד"ר אילנה דבורקין קינן.

מנהל פורום טיפולי שורש