אבחון כאבים בסתימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/12/2014 | 18:39 | מאת: סיגל

האם יכול להיות חור בסתימה שלא רואים במבט אלא רק בצילום? או שמספיק גם לפי תיאור הכאבים? ואם יש כאבים מה הכאבים האופיינים לצורך בטיפול שורש?

סיגל שלום יכול בהחלט להיות שרק רנטגן מראה חור מתחת לסתימה וחיצונית הכל נראה תקין. מה מרגישים:החל מכלום, דרך רגישות לקר חום מתוק כאב בלעיסה ועד כאב ספונטני חזק שדורש משככי כאבים. זה משתנה מאדם לאדם ומשן לשן ותלוי בהרבה גורמים ביניהם סף כאב אינדיבידואלי של הפרט. הרבה בריאות .

מנהל פורום טיפולי שורש