מבולבלת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/11/2014 | 18:20 | מאת: גאיה

יש לי איזה שן שמציקה ולא יודעת האם זה רגישות או חור בשן? האם אתה יכול להסביר לי מהם התסמינים לרגישות בשן ומהן לחור בשן והאם רגישות בדרך כלל אמורה לעבור אחרי זמן מה אם משתמשים במשחה לשיניים רגישות כגון סנסודיין ?

איה שלום התשובה לשאלתך היא לעולם על דרך השלילה. אם צילמנו את השן, ואין חור והסתימה הקיימת ( אם קיימת אז אנחנו נדברעל רגישות של דנטין. מה שיכול לתמוך באבחנה של רגישות דנטין היא נסיגת חניכיים שחושפת את צוואר השן. או שחיקה של צוואר השן או שבר קטנטן בכותרת שחושף דנטין. לצערי את חייבת לבדוק אצל רופא כדי לשלול חור שכן גם חור וגם רגישות יגיבו בכאב לקר ולמתוק. אבל הטיפול יהיה שונה.

26/11/2014 | 16:03 | מאת: גאיה

האם אומר משהו התופעה שיום אחד המקום מאוד מציק ויום אחד יכול ממש הצקות קטנות מה זה אומר?

מנהל פורום טיפולי שורש