חור בשן המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/11/2014 | 13:09 | מאת: דורית

השאלה היא הכאבים לא כל הזמן אלא הולכים ובאים ובזמן ההברשה זה הכי כואב באכילה לפעמים כן ולפעמים לאף ולעיתים גם ממשיך זמן מה אחרי הארוכה ומטריד איזה זמן מה וגם העוצמה לא זהה וגם בניקוש בנקודה מאוד ספציפית האם זה הגיוני והאם זה סובל דיחוי לקצת עד התור שיש לי בעוד שבועיים! והאם זה נראה כמו שמצריך שורש או משהו אחר ומה עושים באמת אם זה צורך בשורש על שן שיש בה סתימה מורידים את הסתימה בדרך כלל או איך הולכת בכלל הפרצדורה?

דורית שוב שלום קשה מאוד בפורום זה לתת אבחנה לשן ספציפית. לפי התאורים שלך רב הסיכויים מדובר בשן שזקוקה לטיפול שורש אך כדי לאמת את התאוריה שלי יש צורך בצילום ובדיקת רופא. במקרה של טיפול שורש מסלקים את הסתימה הקיימת מנקים את הדן ומבצעים טיפול שורש. מבחינת דחיפות . שבועייפ במושגים של שניים הם לא זמן רב מצד שני אם באמת מדובר בשן מודלקת קיים סיכון להחרפה של הכאבים . כלומר הכאב הנסבל יהפוך בלתי נסבל. מלבד זאת אין שום סיכון בלהמתין. הרבה בריאות, ד"ר אילנה דבורקין.

11/11/2014 | 20:00 | מאת: דורית

האם בדרך כלל אפשר לראות גם אם יש צורך בטיפול שורש או סתימה חדשה ללא צילום , ואם יש כרגע סתימה עמוקה האם סיכוי גדול יותר לטיפול שורש במצב כזה ואיך קורה שכבר שנה וחצי אחרי סתימה נכנסת עששת?

מנהל פורום טיפולי שורש