מי חמצן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/06/2008 | 21:02 | מאת: יאיר

שלום האם שימוש במי חמצן בטיפול שורש יכול לגרום לפריחה / פצעונים איפה שנגע החומר ??? יש לאישתי מסביב לפה וגם כמה פצעונים בתוכו , מה צריך לעשות ? זו אלרגיה ? כדאי אולי "לורסטין" ? תודה רבה

18/06/2008 | 23:33 | מאת: ד"ר גיא וולק

יאיר שלום, חומרים רבים מהווים אלרגנים ברמות חומרה אלו ואחרות, ביניהם אף החומר ממנו עשויות הכפפות המשמשות את הרופא בטיפול- ה-לטקס. שימוש במי חמצן על רקמה כגון חניכיים בהחלט יכול לגרום לנזק קטן ובד"כ הפיך ובר-ריפוי. כדאי לאסוף אינפורמציה נוספת מן הרופא המטפל- האם סוג כפפות שונה, האם היה לדבריו מגע של חומר זה או אחר מתוך המגוון הרחב המשמש לטיפולי שורש והיכן בחלל הפה, האם זהו טיפול שורש או שיניים ראשון, ולנסות בעזרתו למצוא את הגורם לתופעה. החלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש