כאב לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/09/2014 | 11:22 | מאת: שולי

שלום, לפני כחודשיים עברתי טיפול בשן 17 - סתימה עמוקה, היה כאבים לאחר מכן כחודש, לפני שבוע עברתי בשן זו טיפול שורש - (3 תעלות) ומאז הטיפול - יש כאבים ורגישות בלעיסה, במיוחד של אוכל קשיח. מה עלי לעשות? ומדוע יש כאבים? (הטיפול נעשה בתוך 20 דקות...! יכול להיות שהייתה רשלנות בטיפול? ) תודה.

שולי שלום 20 דקות לשן 17 זה מהר על פי כל קנה מידה .לגופו של עניין , כאב אחרי טיפול שורש הוא לא דבר נדיר ולא בהכרח מעיד על ליקויים בטיפול . בדרך כלל הכאב יכול להמשך שבוע והרגישות ללעיסה אף יותר . כדאי להתאזר בסבלנות . ניתן לפנות גם למרפאה לבדוק האם הסתימה הזמנית לא גבוהה מדי. שכן אם הסתימה גבוהה זה עלול להוביל לכאבים . הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש