שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/09/2014 | 01:03 | מאת: שרונה

יש לי הרגשה כאילו של שברים כאילו השן לא שלמה , בשן שעברה כבר את כל הטיפולים של מבנה , שורש , כתר זמני ואפילו ניתוח הארכת כותרת ופתאום יש גם כאבים שקצת עוזרים עם האנטביוטיקה והמשכחים וגם תחושה כאילו של שברים שהשן לא שלמה האם זו התחושה של שן שבורה/סדוקה שצריך לעקור ? הוסף תגובה

שרונה שלום סדק הוא מצב שמאוד קשה לזהות אתו, מכיון שהוא מאוד דופה לדלקת חניכים ודלקת שן שזקוקה לחידוש טיפול שורש ולכן מאוד קשה להבדיל . עוד יותר קשה לזהות סדק בבשן שקיבלה כבר כתר . יותר הגיוני שהכתר נשבר (חרסינה שהתקלפה ומתפוררת לפה ) בכל מקרה חייבים לעשות ברור יסודי שכן את בשלב שכבר לא אמורים לחוש בו כאבים . כדאי בשלב זה,לפני שמחליטים על עקירה , לערב מומחה . בהצלחה בהמשך והרבה בריאות . ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש