טיפול שורש ???

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/07/2014 | 14:56 | מאת: מיטל

שלום. ניגשתי לטפל בשן שבורה. נשלחתי לצילומי סטאטוס. הרופא קבע על סמך הצילומים כי נדרש גם טיפול שורש בשן אחרת. השן שבה לטענת הרופא נדרש טיפול שורש שלימה לחלוטין ולא כואבת. מה עליי לעשות האם לקבל חוות דעת נוספת. פחדתי להתווכח עם הרופא.

מיטל שלום בכל מקרה שיש ספק, ולא משנה הסיבה, כדאי לקבל הסבר מהרופא למה לדעתו יש צורך בטיפול שיורש ,והאם אין אלטרנטיבה . אם עדיין לא שוכנעת בהחלט כדאי להתיעץ עם איש מקצוע נוסף שיאשר או יסתור את האבחנה . לעניין עצמו : הצורך בטיפול שורש יכול לנבוע ממספר סיבות ,וכאב היא רק אחת מהן סיבה נוספת היא עששת מאוד עמוקה שלאחר סילוקה תוותר כמות חומר שן אשר לא מספיקה לסתימה, סיבה אחרת היא נמק של מוך השן שמתבטא בצילום בהרס העצם באזור קצה השורש . כך שכן, יכול להיות צורך בטיפול שורש ללא כאבים . אם יש לך ספק קבלי חוות דעת נוספת. בהצלחה והרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש