כתר+מבנה-2 "קירות" שלמים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/06/2014 | 02:37 | מאת: חן

עשיתי טיפול שורש ואני צריכה לעשות מבנה וכתר.אני לא כל כך מבינה איך יעשו את זה כי יש לי 2 "קירות" של אותה השן שנשארו שלמים..הרי כתר אמור להתלבש על כל השן לא ?

חן שלום אחרי טיפול שורש השן שבירה, ואנו ממליצים לבצע מבנה וכתר כדי להגן עליה .לאחר ביצוע המבנה השן מושחזת כלומר מסירים שכבה של 1-2 מילימטר מהיקף השן ומגובהה . ההשחזה כוללת את הקירות הקיימים ואת המבנה . הכתר שהמעבדה מכינה יושב כמו כובע על השן המושחזת מצורף קישור לתמונה שאולי תמחיש לך מה הולך לקרות http://leeannbrady.com/restorative-dentistry/preparation-taper/attachment/re-cropped-final-prep בהצלחה בהמשך

מנהל פורום טיפולי שורש