כאבים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/06/2014 | 20:27 | מאת: מוריה

אני באמצע תהליך של טיפול שורש, בטיפול השני אותו עשו לי לפני 3 ימים. מאז אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים בשן שלא משתפרים.. חזרתי לרופא, הוא עשה צילום וראה שאין דלקת והוריד לי קצת מהגובה של הסתימה אך עדיין אין שיפור. אני רוצה לדעת אם זה תקין.. הכאבים לא פוסקים ואני יכולה לתפקד רק עם משככי כאבים...

מוריה שלום מקוה שבינתיים הכאב חלף . כאב גם בעוצמה גבוהה אחרי טיפול שורש יכול להיות נורמלי . בדרך כלל חולף תוך כשבוע . אם עדין יש כאבים כדיא לבדוק אם אין בעיה . הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש