חייב טיפול שורש ?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/06/2014 | 12:36 | מאת: עדן

הייתי אצל רופא שיניים שהסתכל ולפי מה שהוא ראה,לדעתו אני צריכה טיפול שורש בשן 36.בשן הזאת אף פעם לא היו לי כאבים,לא רגישות לחום וקור ולא הייתה לי שום בעיה שהציקה לי איתה ..האם לפי מה שתיארתי אני צריכה בכל זאת טיפול שורש..כשהרופא עשה לי צילום באותה השן,אמרו לי משהו על חיוד שלא ממש הבנתי ואז טיפול שורש...

עדן שלום לצערי ללא בדיקה וצילום קשה לי לענות לך ברצינות . בכל מקרה כאבים הם לא הסימן היחיד לבעיה . הצילום נועד להראות בעיות שלא רואים בעין ולא תמיד מרגישים אותן. למשל , שן שעברה נמק לא תכאב אך היא "חולה", מזוהמת, והכאב +נפיחת יגיעו בשלב מאוחר יותר. מקוה שעשיתי סדר בדברים אל תהססי לפנות שוב

מנהל פורום טיפולי שורש