עברתי טיפול שורש לפני כחודש, ומרגיש כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/05/2014 | 23:45 | מאת: דייויד

שאני נוגע בשן שעברה טיפול וגם מבנה האם אני אמור להרגיש כאבים? או שאני לא אמור להרגיש כלום כי השן שעברה טיפול שורש לא אמור לכאוב שם? וממה זה הכאבים יכולים להיות? תודה

דיוויד שלום כאבים אחרי טיפול שורש בעיקר בלעיסה הם דבר שכיח ולא מדאיג אבל בדרך כלל זה לוקח פחות מחודש. כאב אחרי חודש יכול לנבוע מרגישות אידיבידואלית שלך ( תהליך החלמה ארוך מהממוצע) אך גם בגלל טיפול שורש לקוי( ארוך מדי קצר מדי , תעלה שלא נמצאה ולכן לא טופלה) או בגלל סדק בשן . סיבות נוספות שלא קשורות ישירות לטיפול שורש הינם בעיית חניכיים מקומית או כללית או בעיה בכתר שיכול ללחוץ על החניכיים לכלוא מזון וליצור כך דלקת מקומית. כדאי לבדוק את השן ולעשות אלימינציה של הסיבות . בהצלחה ורק בריאות

08/06/2014 | 01:41 | מאת: דייויד

הקרובים הוא יטפל בי, במידה והכאב לא יחלוף כלומר בעוד כשלוש שבועות הוא אמר שייתכן כי נדבק בשן זיהום, ועל כן הוא יפתח ויחטא שוב האם זו הדרך לדעתך? בתודה

מנהל פורום טיפולי שורש