טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

26/05/2014 | 22:23 | מאת: עינת

לפני שנתיים עשו לי טיפול שורש לאחר שבוע היתפוררה לי השן הלכתי לרופא שיניים ועשה לי כתר זמני שגם נפל .האם הטיפול שורש לא היה תקין ואם לא למי אפשר ליפנות כדי לקבל החזר . אשמח לקבל תשובה תודה .

עינת שלום צריך להפריד בין שני דברים: טיפול שורש שנעשה בתעלות ושמירה/שיקום הכותרת. איכות טיפול השורש מוערכת ע"י צילום או קלינית כלומר האם השן כואבת או לא , והאם סתימת השורש באורך וברוחב המתאימים .גם טיפול שורש מעולה לא מגן על השן בפני שבירה . מה שיכול לשמור על השן זה מבנה וכתר שמבוצעים בהקדם האפשרי לאחר סיום טיפול השורש . לא ברור לי למה עצרתם בכתר זמני, שלא יכול לתת מענה קבוע ואם הוא נפל למה לא בוצע חדש מקווה שההסבר מספק. אם נחוצות לך הבהרות נוספות אל תהססי לפנות שוב

מנהל פורום טיפולי שורש