טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/03/2014 | 08:19 | מאת: נעמי

שלום, לפי צילום נאמר לי שאני צריכה לעבור טיפול שורש. אבל אני לא חשה בכאבים. האם יש צורך בטיפול למרות שאין לי כאבים? תודה

נעמי שלום השאלה באמת במקום . הרבה פעמים טיפול שורש מבוצע בעקבות סימפטומים של כאבים נפיחות וכדומה, אך לא תמיד. יש אנשים שמפתחים דלקת בשן ללא כאבים אך עדיין יש צורך בטיפול . כמו כן כשמצב הכותרת לא מאפשר שיחזור באמצעות סתימה , הרופא ימליץ על טיפול שורש , כשלב מקדים לפני שיקום ע"י מבנה וכתר. מקווה שעניתי. אל תהססי לפנת אלי להבהרות נוספות

מנהל פורום טיפולי שורש