נפיחות בצוואר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/11/2010 | 09:53 | מאת: זהבה

מזה כחודשיים אני חשה בכאבי צוואר בתנועות סיבוביות ו/או כיפוף הצוואר, לפני כחודש הבחנתי בנפיחות בצד שמאל בצוואר, פניתי לכירורג אשר ביקש ממני לעשות אולטרסאונד, והתוצאות היו תקינות, כמו כן נשלחתי לעשות צילום ריאות כפי הנראה אולי שריר מחבר, התוצאות היו תקינות. הבעיה שהנפיחות עדיין קיימת ואני מודאגת מכך כמו כן אני חשה בכאב תנועות הצוואר מה עלי לעשות רופא אורטופד אמר שזה לא שייך אליו, יש לציין שאני סובלת מפעילות יתר בלוטת התריס אבל נבדקת אני במעקב וזה גם נשלל אודה להתייחסותכם

18/11/2010 | 21:23 | מאת: ד"ר גיא וולק

זהבה שלום, עם כל האמפטיה למצב הלא נעים, קשה לי למצוא גורמים אפשריים הקשורים לשיניים כסיבה לכאבי הצוואר, אולי מלבד שיני הבינה של הלסת התחתונה, אבל בדיקה פשוטה של כירורג פה ולסת בצירוף צילום פנורמי יכולה במהירות לשלול או לאשר בעיה כזו. בכל מקרה- החלמה מהירה זהבה, ופתרון קל.

מנהל פורום טיפולי שורש