הבדלי מחירים - מדוע?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/10/2010 | 23:40 | מאת: תום

בררתי בין רופא השיניים הפרטי לבין זה של מרפאות כלליות לגבי המחיר של מבנה וכתר. ההבדל ביניהם אסטרונומי. האם יש סיבות נוספות באיכות החומרים וכד' מלבד סוג המרפאה?

03/10/2010 | 23:35 | מאת: ד"ר גיא וולק

תום שלום, הפורום מיועד לעסוק בעניינים רפואיים בלבד ולא בשאלות כספיות. אבל- בלי להיכנס יותר מדי למורכבות התימחור ברפואת שיניים, ישנו בדרך כלל קשר הדוק בין בקרת איכות העבודה, השקעת זמן וידע , תמחיר עלויות מעבדות וגורמים נוספים אחרים לבין מחיר סופי של עבודה. אין מבצעים, אין מציאות, אין מתנות. מקווה שירדת לסוף דעתי, ובכל מקרה תום- בכל מקום שתבחר לטפל- טיפול מוצלח.

מנהל פורום טיפולי שורש