glass fiber לביצוע מבנה וכתר שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/09/2010 | 00:23 | מאת: רן

בביקורי אצל רופא השיניים הוצע לי "למיטב הבנתי" להשתמש בחומר שנקרא Glass fiber לביצוע מבנה וכתר. מה המאפיין של חומר זה? האם שימוש בחומר הנ"ל לטיפול שהוזכר מומלץ? האם החומר הנ"ל חזק יותר ועמיד יותר מהחומרים הסטנדרטים כמו כתר חרסינה

22/09/2010 | 17:54 | מאת: ד"ר גיא וולק

רן שלום, לחומרים שונים יש שמות שונים, והם יכולים להיות מכונים בצורה שונה ממרפאה למרפאה. בהנחה שרופא השיניים שלך דובר עברית ברמה סבירה, לא הגיוני לשאול אותו על החומר בו הוא משתמש, והאם החומר חזק וכו'? רופא סביר אמור להיות יכול לתת תשובה מספקת על החומרים שלו, ויש המון, ובצורה שתהיה מובנת למטופל הרגיל. פשוט יותר, לא?

מנהל פורום טיפולי שורש