לחץ ומיחושים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

03/09/2010 | 14:38 | מאת: אלון

שלום לפני כארבע חודשים עברתי טיפול שורש מבנה וכתר.(הרופא שעשה את טיפול השורש לא מומחה.) לאחר כשבועיים של לחץ ומיחושים לא חשתי יותר דבר. לפני כחודש התחלתי לחוש לחץ ומיחושים בצד שבו נעשה הטיפול. לחץ בשניים והן לחץ שהוקרן ללחי ולרכה. אין לי מושג אם זה מקום הטיפול או פשוט בצד של הטיפול. הגעתי לרופא השיניים עם התלונה והוא לא ראה שום ממצא קליני לדבריו. הוא שלח אותי לשיננית לניקוי ולאחר מכן לצילום פנורמי. הגעתי אליו עם הצילום ולטענתו הוא לא רואה דבר בצילום ולא רוצה לעשות טיפול שלא לצורך. לטענתו הבעיה כנראה בחניכיים. ההמלצה שלו ללכת למומחה כירורג פה ולסת. מה דעתך? אני לא ממש יודע מה לעשות. ללכת לכירורג כעצתו? אולי יש בעיה בשן שנעשה בה טיפול שורש? היו רואים את זה בצילום ? אולי כדאי לי ללכת לאנדודונט? תודה מראש

03/09/2010 | 23:01 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלון שלום, לפני שניגשים להתייעץ עם כירורג פה ולסת נראה גם לי שהדבר הנכון יהיה לקבל חוות דעת מאנדודונט. יש לבדוק האם מקור הכאב הוא השן שטופלה, או שיתכן ומדובר בשן אחרת. נדרשת כאן בדיקה יסודית של רופא רציני. אל תתפשר. בהצלחה בבדיקה ואיתור הבעיה אלון, וגם בטיפול (אם יידרש..)

מנהל פורום טיפולי שורש