בעיה בכתר חדש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/07/2010 | 23:46 | מאת: אורלי

שלום רב לפני כחודש נשברה לי חתיכת שן ואז הרופא אמר שאני צריכה טיפול שורש מבנה וכתר . הכתר הקבוע הודבק בדבק זמני בינתיים כי יש כמה בעיות 1. כאשר מקישים על הכתר זה כואב . כאשר אני מזיזה ימינה ושמאלה את הכתר אני מרגישה שהבשר כואב וזה היה עוד לפני ששמו לי את הכתר . 2. כאשר אני נוגעת בבשר זה כואב עשיתי עכשיו שיננית וכשהיא ניקתה לי באזור הכתר הרגשתי לעומת שיניים השכנות שלא הרגשתי כלום . וגם באזור החיבורים בין השן שלפני הכתר זה מציק אציין שאין לי כאבים שהם חריגים או משהו כזה . במרפאה שביצעתי את הכתר הם טוענים שהכל בסדר הצילום תקין לא רואים שיש דלקת או משהו . הם אומרים אולי טיפה מרווח בין הכתר לשן אז הרופא הציע להחליף לי סתימה קיימת בשן הצמודה לכתר להחליף לי את הסתימה ולעשות אותה טיפה רחבה ואז לסגור את המרווח הקטן בין השן לכתר עי הסתימה. בינתיים אני לא מוכנה לעשות שום טיפול באף שן אחרת . מה אתה מציע לי לעשות? לאיזה מומחה לפנות? נ.ב. פניתי לשני רופאי שיניים כדי שינסו לאתר את הבעיה גם הם עשו צילום ואמרו שהצילום נראה בסדר . אז ממה זה יכול להיות ? המון המון תודה

10/07/2010 | 19:16 | מאת: ד"ר גיא וולק

אורלי שלום, משתתף בצערך על השתלשלות הענינים הלא משמחת. לא נותר לי אלא להחמיא לעמיתיי מהפורומים של שיקום הפה,טיפולי שיניים והאסתטיקה הדנטלית על התשובות המצוינות שקיבלת מהם, ולהצטרף להמלצותיהם. בהצלחה בטיפול

מנהל פורום טיפולי שורש