כאבים אחרי טיפול שורש + דלקת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/06/2010 | 17:50 | מאת: אלון

שלום אני עברתי לפני כחודש טיפול שורש . הרגישות עדיין לא עברה וזה כואב שאני סוגר את הפה ואוכל לפני שבוע וחצי התנפח בסביבת השן של הטיפול שורש וההיתי אצל הרופא שיניים הוא נתן לי מוקסיביט 500 . עבר שבוע ושוב אני מרגיש שזה נפוח - שאני סוגר את הפה יש לי כאב . מה אפשר לעשות ? - זה לא נעים שכואב. אני חושש מכל העסק .

29/06/2010 | 06:26 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלון שלום, המצב אכן נשמע לא מלהיב ומומלץ לבקש מרופא השיניים הפניה לרופא המוגדר כ"מומחה לטיפולי שורש" או בשמו המקצועי-"אנדודונט", כדי לקבל חוות דעתו והצעתו לטיפול. יש מקרים בהם טיפול השורש הוא מורכב יותר מהרגיל ונדרשת מיומנות וציוד ברמה גבוהה יותר מאלו של רופא השיניים הרגיל. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש