טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/04/2008 | 14:38 | מאת: יואל

לאחר עקירת כל השיניים בלסת העליונה פרט לשני הניבים, הרופא ביצע טיפול שורש בשניי השיניים ווהילביש כתר על שניי השיניים לאחר ההדבקה אני לא יכול לאכול או לשתות דברים חמיים בכלל בגלל השן השמאלית העליונה. הלכתי לרופא והוא אומר לי שזה מוזר הוא הוריד את הכתר עשה מחדש את הסתימה והדביק את הכר מחדש. אני עדין לא יכול לאכול או לשתות דברים חמיים. הכאב הוא חזק מאוד,כאילו עוקרים את השורש ללא הרדמה. אבקש תשובה מהירה אם אפשר. בתודה מראש יואל.

13/04/2008 | 22:50 | מאת: ד"ר גיא וולק

יואל שלום, ניב הוא שן בעלת שורש אחד בד"כ, ובתוך השורש תעלה אחת ברוב המקרים. קיים אחוז באוכלוסיה של הימצאות תעלה נוספת בתוך אותו שורש ואם היא חופפת לתעלה הראשונה אזי קשה מאוד לאתר אותה, גם בצילום. כדאי לקבל חוות דעת מומחה לאחר בדיקה יסודית ובחינת צילומי השיניים גם לפני הטיפול, אם הם בהישג יד. בהצלחה יואל, ואיחולי החלמה

15/07/2008 | 12:45 | מאת: אורנה

בני תום בן 10 אובחן שיש צורך במומחה לטיפול שורש מפני שהשורש עקום וזה מסובך בירצוני לדעת את אופי הטיפול מחיר הטיפול והיכן אוכל למצוא רופא מומחה לטיפול כזה אצל ילדים. מקום מגורינו בפתח תקוה בברכה ותודה מראש אורנה אסולין

מנהל פורום טיפולי שורש