הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/10/2009 | 10:22 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כיסי חניכיים של בין 5 ל-9 מ"מ בכל אחת מהשיניים בפי. אשמח לדעת פרטים על הקצעת שורשים- בכמה טיפולים מקובל לעשות זאת? רופא חניכיים אחד טען שטיפול אחד עם אנטיביוטיקה מספיק ורופא שני טען שבארבעה טיפולים. כמו כן ברצוני לבצע הלבנה. האם ניתן לעשותה לפני ההקצעה או אחריה? דבר אחרון- איזה סוג כתר נותן מראה הטבעי ביותר- זירקוני או אלומינה או אולי משהו אחר? תודה

15/10/2009 | 21:09 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיכל שלום, הנני מסכים באופן מלא לתשובתו של ד"ר רוני אמיד לשאלתך בפורום "אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה", וגם התשובה של ד"ר גרינבאום מפורום "רפואת שיניים" חמודה לטעמי... בהצלחה בטיפולים

מנהל פורום טיפולי שורש