טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/10/2009 | 23:24 | מאת: אלון

ד"ר גיא שלום רופא השיניים שלי עשה לי בשן אחת סתימת שורש קבועה שם עליה סתימה זמנית ולאחר חמישה ימים עשה על הסתימת שורש הקבועה סתימה לבנה קבועה לאחר מכן ביצע ניקוי שניים כולל. הוא לקח על כל העניין 1750 שקל האם המחיר מוגזם??

09/10/2009 | 02:34 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלון, אם קראת והבנת את התשובה לשאלה הקודמת, וננסה לתרגם אותה למונחים פרקטיים יותר: הגעת לטיפול, הרופא אמר זה עולה "ככה וככה" (1000 שקל,500 דולר, 450 יורו, או 2000 דינר...) הסכמת לטיפול- הסכמת למחיר. ועכשיו לשאלה הבאמת חשובה- אם הטיפול טוב, אין כאבים, אין נפיחות, והכל בסדר- לא שווה את התשלום?

מנהל פורום טיפולי שורש