טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/10/2009 | 23:24 | מאת: אלון

ד"ר גיא שלום רופא השיניים שלי עשה לי בשן אחת סתימת שורש קבועה שם עליה סתימה זמנית ולאחר חמישה ימים עשה על הסתימת שורש הקבועה סתימה לבנה קבועה לאחר מכן ביצע ניקוי שניים כולל. הוא לקח על כל העניין 1750 שקל האם המחיר מוגזם??

09/10/2009 | 02:25 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלון שלום, אין זה מתפקידו של הפורום לפקח או לתת מענה לשאלות פיננסיות, אלא רפואיות בלבד. התנהלות תקינה בד"כ כוללת במעמד הבדיקה הראשונית תכנית טיפול המוגשת למטופל ע"י הרופא כאשר היא מתורגמת להצעת מחיר. בהנחה שהמטופל מחליט כי התכנית מקובלת עליו וכך גם המחיר המבוקש, הטיפול המתוכנן עובר לשלב הביצוע ואח"כ מתבצע התשלום. לאחר הסכמה לטיפול, בהנחה שהצעת מחיר הוגשה לפני הביצוע, קצת קשה להתווכח על המחיר. אני מקווה שהמסר הובן.

מנהל פורום טיפולי שורש