ביעקבות היתיעצות לגביי טיפול שרש והשך טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/09/2009 | 18:19 | מאת: אופיר

שלום לך סיפרתי לך שהייתי אצל מומחה לטיפול שרש ומה שהוא אמר חזרתי לרופא שלי הוא הרחיב תעלות וגילה תעלה נוספת או המשך של תעלה קיימת אבל לצד ניקה הסיר את הסתימה שנותרה ובאמת במשך שבוע עברו הכאבים לאחר שבוא הוא פתח ניקה קצת ועשה סתימת שרש וסגר אים סתימה זמנית ונסע לחול לשבוע לאחר 3 ימים שוב חזרו הכיאבים והשן כואבת לי מאוד מה עושים למה חזרו הכאבים ניתן ליפתוח סתימת שרש אים הכאב לא יעבור ליפנות שוב למומחה לטיפוליי שרש אוליי הואנסתם לי את השרש מהר מידיי והי צריך שוש לנקות ולחכות עוד מה דעתך אשמח לישמוע הכאב חזק מידיי

13/09/2009 | 00:54 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום זה די נורמלי כאבים אחרי טיפול שורש, אבל אם אתה מרגיש שזה חזק מדי, הייתי פונה שוב למומחה, שאולי יעשה גם צילום ויראה מה קורה שם ולמה זה התחיל שוב לכאוב. בינתיים ממליץ על כדורים כגון נארוסין או אדויל ולא לאכול בצד הזה, רק בצד השני ולא דברים קשים. תרגיש טוב

מנהל פורום טיפולי שורש